Oreokake


450 g Oreo kjeks (fire pakker)
100 g smelta smør
1 pk Philadlephia ost (225 g)
2,5 dl melis
1 beger kremfløte piskes
2,5 ss sukker
1 pose sjokolademousse
3 dl melk til moussen, 1 dl helmelk og 2 dl lettmelk

Knus 3/4 av kjeksen i en plastpose. Bruk kjevle.  resten beholdes til pynt.
Smelt smøret og ha det i kjeksen. Klapp det flatt i ei form på 24 cm.

Miks kremosten sammen med melis til en luftig blanding.

Stivpisk fløten sammen med sukkeret. Ta halvparten i osteblandingen og smør det over kaka.
 Legg opp halvparten av kjeksbitene som er til pynt, del dem litt opp.

La dette stivne i kjøleskap en halv time.

Lag sjokolademousse med1 dl melk og 2 dl lettmelk. Rør inn de siste kjeksbitene i moussen.
Settes i kjøleskap 1 time.

Legg et lag krem på toppen til slutt. Pynt gjerne med noen kjeks eller vanlig sjokoladesaus.

Kaka må avkjøles litt til. Jeg lager den dagen før jeg skal bruke den.

Kommentarer

Populære innlegg