Etiketter

and (1) baking (28) biff (4) brød (3) dessert (3) Fisk (6) forrett (2) frukt (1) gjærbakst (16) gryterett (1) grønnsaker (2) hovedrett (8) jul (12) julekaker (9) kake (32) kjøttdeig (2) konfekt (5) kveldsrett (2) kylling (2) laks (2) Lam (1) mango (1) pasta (2) salat (3) saus (3) sjømat (5) tilbehør (4)

søndag 11. september 2011

Dajmkake

150 gram mandler
150 gram melis
4 eggehviter

Mandlene males fint på kvern eller i foodprosessor. Melis og eggehviter piskes godt til det er helt stivt. Vend mandlene inn i eggehviteblandingen.

Steikes i 25 minutt på 160 grader.

4 eggeplommer
150 gram sukker
3 dl kremfløte
4 plater gelantin

Eggeplommer og sukker vispes sammen. Kremfløten vispes for seg. Løs oppp gelantinen i litt varmt vann. Ha alt dette sammen.

1 dobbel Dajm. Den ene Dajmen hakkes i fine biter og has i kremen, den andre brukes til pynt.

Frys kaka i forma. Settes i kjøleskap 1/2 time før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar