Dajmkake
150 gram mandler
150 gram melis
4 eggehviter
Mandlene males fint på kvern eller i foodprosessor. Melis og eggehviter piskes godt til det er helt stivt. Vend mandlene inn i eggehviteblandingen.
Steikes i 25 minutt på 160 grader.
4 eggeplommer
150 gram sukker
3 dl kremfløte
4 plater gelantin
Eggeplommer og sukker vispes sammen. Kremfløten vispes for seg. Løs oppp gelantinen i litt varmt vann. Ha alt dette sammen.
1 dobbel Dajm. Den ene Dajmen hakkes i fine biter og has i kremen, den andre brukes til pynt.
Frys kaka i forma. Settes i kjøleskap 1/2 time før servering.
150 gram melis
4 eggehviter
Mandlene males fint på kvern eller i foodprosessor. Melis og eggehviter piskes godt til det er helt stivt. Vend mandlene inn i eggehviteblandingen.
Steikes i 25 minutt på 160 grader.
4 eggeplommer
150 gram sukker
3 dl kremfløte
4 plater gelantin
Eggeplommer og sukker vispes sammen. Kremfløten vispes for seg. Løs oppp gelantinen i litt varmt vann. Ha alt dette sammen.
1 dobbel Dajm. Den ene Dajmen hakkes i fine biter og has i kremen, den andre brukes til pynt.
Frys kaka i forma. Settes i kjøleskap 1/2 time før servering.
Kommentarer
Legg inn en kommentar