Kjøttbrød med sjampinjong

400 gram kjøttdeig
1 1/2 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts muskat
1 kryddermål ingefær
2 1/2 ss potetmel

2,5 - 3 dl melk

2 ss finhakka løk
4 ss strøkavring
3-4 ss kremfløte

1 egg
ca 200 gram sjampinjong

Kjøttdeig og salt røres sammen slik at deigen blir seig.
Krydder og potetmel blandes i deigen. Spes med melka, litt om gangen. Rør rundt melllom hvergang du sper med melk. Ha i løk, strøkavring og kremfløte og rør dette inn i farsen. Egget vispes lett i en kopp og blandes i.

Legg kjøttbrødet i ei brødform med folie i. Putt soppen inni lagvis.

Steikes i 50 - 60 minutt i 1 time i vannbad. Krafta brukes til saus.

Kommentarer

Populære innlegg