Ingers sirupsskiver
1 dl sirup
3 ss vann
250 gram smør
250 gram sukker
1/2 kg hvetemel
1 lita ts nellik
1 - 2 ts kanel
1 ts natron
Sirup, vann, smør og sukker kokes forsiktig opp slik at sukkeret smelter.
Bland i det tørre. La deigen stå kaldt før den rulles ut til fingetykke pølser. Skjærs i skiver og stekes ved 175 grader. i 10 minutt.
3 ss vann
250 gram smør
250 gram sukker
1/2 kg hvetemel
1 lita ts nellik
1 - 2 ts kanel
1 ts natron
Sirup, vann, smør og sukker kokes forsiktig opp slik at sukkeret smelter.
Bland i det tørre. La deigen stå kaldt før den rulles ut til fingetykke pølser. Skjærs i skiver og stekes ved 175 grader. i 10 minutt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar