Marokkanske kjøttboller
225 gram kjøttdeig
115 gram medisterdeig
115 gram lammedieg
75 gram griljermel eller strøkavring
1 dl sherry/madeira
1 liten løk
1 egg
1 fedd hvitløk
1 ss persille
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts oregano
1/2 ts basilikum
1/2 ts timian
Bland sammen kjøttdeigene med slat. Kna det litt sammen. Tilsett krydder og løk. Ha i egget og madeira og rør til en jevn deig.
Serveres med ris eller couscous med salat og marokkanske tomatsaus.
Rull små kjøttboller sammen og steik dem i ovnen i 12 minutt i 180 grader.
115 gram medisterdeig
115 gram lammedieg
75 gram griljermel eller strøkavring
1 dl sherry/madeira
1 liten løk
1 egg
1 fedd hvitløk
1 ss persille
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 ts oregano
1/2 ts basilikum
1/2 ts timian
Bland sammen kjøttdeigene med slat. Kna det litt sammen. Tilsett krydder og løk. Ha i egget og madeira og rør til en jevn deig.
Serveres med ris eller couscous med salat og marokkanske tomatsaus.
Rull små kjøttboller sammen og steik dem i ovnen i 12 minutt i 180 grader.
Kommentarer
Legg inn en kommentar