God eplepai
3 små kopper hvetemel
150 gram smør
1/2 ts bakepulver
1/2 kopp vann
Smør og hvetemel smuldres sammen. Vann og bakepulver tas i . Deles i to deler. Den ene delen kjevles til bunn som legges i ei form der kantene dekkes.
Ha i fyllet:
6 store epler
2 kopper sukker
2 spiseskjeer mel
1 ts kanel
litt potetmel
Skrell eplene og del dem opp i båter. Ha over sukker, mel, potetmel og kanel.
Kjevle den andre halvdelen av deigen og legg på lokk. Prikk lokket med en gaffel.
Steikes i 45 minutt i 250 grader.
150 gram smør
1/2 ts bakepulver
1/2 kopp vann
Smør og hvetemel smuldres sammen. Vann og bakepulver tas i . Deles i to deler. Den ene delen kjevles til bunn som legges i ei form der kantene dekkes.
Ha i fyllet:
6 store epler
2 kopper sukker
2 spiseskjeer mel
1 ts kanel
litt potetmel
Skrell eplene og del dem opp i båter. Ha over sukker, mel, potetmel og kanel.
Kjevle den andre halvdelen av deigen og legg på lokk. Prikk lokket med en gaffel.
Steikes i 45 minutt i 250 grader.
Kommentarer
Legg inn en kommentar