Frokostbrød
25 gram gjær
1 ss sukker
1/4 ts salt
1/2 dl olje
1 egg
2 dl melk
500 gram hvetemel
margarin
Lag anlig gjærdeig. Heves en gang. Kjevle deigen flat ut, og smør på ett lag med margarin. Brett deigen over slika t den ligger i tre lag. Deles opp i passe biter.
Pensles med egg. Dryss over valmuefrø.
Steikes i 250 grader i 10 - 15 minutter.
1 ss sukker
1/4 ts salt
1/2 dl olje
1 egg
2 dl melk
500 gram hvetemel
margarin
Lag anlig gjærdeig. Heves en gang. Kjevle deigen flat ut, og smør på ett lag med margarin. Brett deigen over slika t den ligger i tre lag. Deles opp i passe biter.
Pensles med egg. Dryss over valmuefrø.
Steikes i 250 grader i 10 - 15 minutter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar