Mors spesielle peppernøtter
120 gram sirup
370 gram sukker
0,5 dl fløte
saft og skall av 1 sitron
1/2 dråpe rosenolje
250 gram smør
90 gram mandler
620 gram hvetemel
1 toppet ts hjortesalt
2 ts kanel
1 ts kardemomme
Smelt sirup, sukkersmør og fløte sammen. Ha i det tørre og bland alt sammen.
Trill lange pølser i fingertykkelse og trill små kuler. Disse legges på steikebrett og trykkes flate med en gaffel. Steikes i 10 minutt på 200 grader.
370 gram sukker
0,5 dl fløte
saft og skall av 1 sitron
1/2 dråpe rosenolje
250 gram smør
90 gram mandler
620 gram hvetemel
1 toppet ts hjortesalt
2 ts kanel
1 ts kardemomme
Smelt sirup, sukkersmør og fløte sammen. Ha i det tørre og bland alt sammen.
Trill lange pølser i fingertykkelse og trill små kuler. Disse legges på steikebrett og trykkes flate med en gaffel. Steikes i 10 minutt på 200 grader.
Kommentarer
Legg inn en kommentar