Havregrynsbrød
400 gram sammalt hvete
400 gram havregryn
400 gram hvetemel
1 liter skumma melk
1/2 dl olivenolje
1 1/2 ts salt
50 gram gjær
2 ss sirup
Bland gjæren ut i litt lunken melk og sirup.
Lag gjærdeig og elt deigen godt. Hev brøddeigen før utbaking. Lag to brød og hev dem før steiking.
Steikes på 220 grader i 3/4 time, deretter 180 grader i 1/2 time.
400 gram havregryn
400 gram hvetemel
1 liter skumma melk
1/2 dl olivenolje
1 1/2 ts salt
50 gram gjær
2 ss sirup
Bland gjæren ut i litt lunken melk og sirup.
Lag gjærdeig og elt deigen godt. Hev brøddeigen før utbaking. Lag to brød og hev dem før steiking.
Steikes på 220 grader i 3/4 time, deretter 180 grader i 1/2 time.
Kommentarer
Legg inn en kommentar