Golden Lady eller Lady Goldenglowkake
115 gram smør
340 gram sukker
skall av 1/2 appelsin og saft av ei halv appelsin
1 egg
285 gram hvetemel
1/4 ts salt
4 ts bakepulver
2,5 dl melk
Smøt og sukker røres hvitt. Tilsett egg og skall og sdaft av appelsin. røres jevnt. Ha i litt av hvetmelet. Deretter melka, salt og bakepulver. Røres inn. Ta i resten av melet.
Del deigen i to. Den ene delen tilsettes 40 gram smelta sjokolade.
Deigene legges lagvis i forma. Steikes i 35 minutt i 180 grader.
Glasur:
42 gram smør
390 gram melis
2 ss appelsinsafr
1/2 ss appelsinskall
kjøtt av 1 appelsin
1 eggehvite
Dette røres kraftig sammen til en jevn masse.
Kaka deles i to når den er kald.
6o gram sjokolade smeltes og smøres på det ene laget. Det andre laget legges oppå. Deretter smøres kremen på. 20 gram sjokolade rives over.
340 gram sukker
skall av 1/2 appelsin og saft av ei halv appelsin
1 egg
285 gram hvetemel
1/4 ts salt
4 ts bakepulver
2,5 dl melk
Smøt og sukker røres hvitt. Tilsett egg og skall og sdaft av appelsin. røres jevnt. Ha i litt av hvetmelet. Deretter melka, salt og bakepulver. Røres inn. Ta i resten av melet.
Del deigen i to. Den ene delen tilsettes 40 gram smelta sjokolade.
Deigene legges lagvis i forma. Steikes i 35 minutt i 180 grader.
Glasur:
42 gram smør
390 gram melis
2 ss appelsinsafr
1/2 ss appelsinskall
kjøtt av 1 appelsin
1 eggehvite
Dette røres kraftig sammen til en jevn masse.
Kaka deles i to når den er kald.
6o gram sjokolade smeltes og smøres på det ene laget. Det andre laget legges oppå. Deretter smøres kremen på. 20 gram sjokolade rives over.
Kommentarer
Legg inn en kommentar