Bruuns konfektkake
140 gram smør
150 gram Dronningsjokolade
Smøret smeltes forsiktig. Ha oppi sjokoladen, slik at det blir en sjokoladepasta.
4-5 egg
240 gram sukker
Vispes til eggedosis
70 gram hvetemel
75 gram malte valnøtter
60 gram grovhakka Dronningsjokolade
1 ss revet appelsinskall
2 ss appelsinsaft
Blan d sjokoladepasta og eggedosis. Ha det andre oppi.
Steikes i 1 time på 170 grader.
150 gram Dronningsjokolade
Smøret smeltes forsiktig. Ha oppi sjokoladen, slik at det blir en sjokoladepasta.
4-5 egg
240 gram sukker
Vispes til eggedosis
70 gram hvetemel
75 gram malte valnøtter
60 gram grovhakka Dronningsjokolade
1 ss revet appelsinskall
2 ss appelsinsaft
Blan d sjokoladepasta og eggedosis. Ha det andre oppi.
Steikes i 1 time på 170 grader.
Kommentarer
Legg inn en kommentar