Hjemmelaga knekkebrød
Denne oppskrifta har jeg tatt fra Silje-sin blogg.
Dekk tre stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover de tre stekebrettene.
Bruk en slikkepott slik at det blir jevnt.
Varm ovnen til 150 grader på varmluft. Stek knekkebrødene i 10 minutt, ta dem ut og del dem opp i passende biter med ei pizzarulle.
Steik dem videre i 1 time og 15 minutt. Skru av ovnen og la brettene stå inne i ovnen med døra på gløtt.
Avkjøl på rist, bryt opp i biter og oppbevar i boks.
En porsjon gir cirka 60 knekkebrød.
Smaker godt med en god ost oppå.
2 dl lettkokte havregryn
2 dl sammalt rug (fin eller grov)
2 dl solsikkekjerner
2 dl sesamfrø
2 dl havrekli
1 dl kruskakli
1 dl linfrø
2 ts salt
7,5 dl vann
Alt blandes i en bolle, og skal stå for å svelle i ca 10 min.
Dekk tre stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover de tre stekebrettene.
Bruk en slikkepott slik at det blir jevnt.
Varm ovnen til 150 grader på varmluft. Stek knekkebrødene i 10 minutt, ta dem ut og del dem opp i passende biter med ei pizzarulle.
Steik dem videre i 1 time og 15 minutt. Skru av ovnen og la brettene stå inne i ovnen med døra på gløtt.
Avkjøl på rist, bryt opp i biter og oppbevar i boks.
En porsjon gir cirka 60 knekkebrød.
Smaker godt med en god ost oppå.
Kommentarer
Legg inn en kommentar