Kylling med bacon
Til 4 personer:
4 kyllingfileter
4 skiver bacon
1 beger smøreost med krydder
Creme fraiche
Fyll litt smøreost inni kyllingfiletene. Det kan være nødvendig å skjære et lite snitt i dem på langs for å få osten inni. Svøp rundt bacon. Fest gjerne baconet med en tannpirker. Brun filetene lett i steikepanna.
Legg dem deretter i et ildfast fat og strø over salt og sitronpepper. Hell over et beger creme fraiche gjerne den lette varianten.
Sett forma i steikeovnen i 220 grader i omtrent 30 minutt.
Serveres med ris og grønnsaker, i dag ble det gulerøtter og rosenkål.
4 kyllingfileter
4 skiver bacon
1 beger smøreost med krydder
Creme fraiche
Fyll litt smøreost inni kyllingfiletene. Det kan være nødvendig å skjære et lite snitt i dem på langs for å få osten inni. Svøp rundt bacon. Fest gjerne baconet med en tannpirker. Brun filetene lett i steikepanna.
Legg dem deretter i et ildfast fat og strø over salt og sitronpepper. Hell over et beger creme fraiche gjerne den lette varianten.
Sett forma i steikeovnen i 220 grader i omtrent 30 minutt.
Serveres med ris og grønnsaker, i dag ble det gulerøtter og rosenkål.
Kommentarer
Legg inn en kommentar