Fiskesuppe med lyr, krabbe, sellerirot og vårløk

1 terning fiskebuljong
1/2 l helmelk
2 ss smør
1-2 ss hvetemel
litt karri
120 gram lyst krabbekjøtt
200 gram lyrfilet
1/2 sellerirot
1/2 beger seterrømme
1/2 pakke vårløk

Varm opp 2 ss smør og ha i mel og karri. Ta i fiskebuljong og rømme og spe med melk La det koke på svak varme i 10 minutt.

Skrell og kutt 1/2 bil sellerirot i tynne strimler. Skjær fisken i terninger. Finhakk 1/2 pakke vårløk.

Ha ifisketerninger og selleriroten i suppen og la det trekke i 3-4 minutt på middels varme til fisken er gjennomkort. Rør forsiktig inn krabbekjøtt og vårløken rett før servering.

Servers gjerne med litt brød til.

Tatt fra Adams matkasse

Kommentarer

Populære innlegg