Fiskesuppe med lyr, krabbe, sellerirot og vårløk
1 terning fiskebuljong
1/2 l helmelk
2 ss smør
1-2 ss hvetemel
litt karri
120 gram lyst krabbekjøtt
200 gram lyrfilet
1/2 sellerirot
1/2 beger seterrømme
1/2 pakke vårløk
Varm opp 2 ss smør og ha i mel og karri. Ta i fiskebuljong og rømme og spe med melk La det koke på svak varme i 10 minutt.
Skrell og kutt 1/2 bil sellerirot i tynne strimler. Skjær fisken i terninger. Finhakk 1/2 pakke vårløk.
Ha ifisketerninger og selleriroten i suppen og la det trekke i 3-4 minutt på middels varme til fisken er gjennomkort. Rør forsiktig inn krabbekjøtt og vårløken rett før servering.
Servers gjerne med litt brød til.
Tatt fra Adams matkasse
1/2 l helmelk
2 ss smør
1-2 ss hvetemel
litt karri
120 gram lyst krabbekjøtt
200 gram lyrfilet
1/2 sellerirot
1/2 beger seterrømme
1/2 pakke vårløk
Varm opp 2 ss smør og ha i mel og karri. Ta i fiskebuljong og rømme og spe med melk La det koke på svak varme i 10 minutt.
Skrell og kutt 1/2 bil sellerirot i tynne strimler. Skjær fisken i terninger. Finhakk 1/2 pakke vårløk.
Ha ifisketerninger og selleriroten i suppen og la det trekke i 3-4 minutt på middels varme til fisken er gjennomkort. Rør forsiktig inn krabbekjøtt og vårløken rett før servering.
Servers gjerne med litt brød til.
Tatt fra Adams matkasse
Kommentarer
Legg inn en kommentar