Sarah Bernard
250 g mandler
3 1/2 dl melis
3 eggehviter, små
Visp eggehvitene stive, ha i melis og deretter malte, skåldede mandler.
Stek kakene i 10 minutt på 180 grader. Løsne dem fra bakepapiret med en kniv når der er avkjølt.
100g smør
2 dl melis
3 eggeplommer
1/2 plate sjokolade, revet
Fyllet røres sammen og revet sjokolade has til slutt.Legg fyllet på bunnen av kakene. I en pyramideformet topp. Sett kakene i fryseren.
Glasur
1 plate kokesjokode
2 ss delfiafett
Lag glasur og dypp toppene i den.
3 1/2 dl melis
3 eggehviter, små
Visp eggehvitene stive, ha i melis og deretter malte, skåldede mandler.
Stek kakene i 10 minutt på 180 grader. Løsne dem fra bakepapiret med en kniv når der er avkjølt.
100g smør
2 dl melis
3 eggeplommer
1/2 plate sjokolade, revet
Fyllet røres sammen og revet sjokolade has til slutt.Legg fyllet på bunnen av kakene. I en pyramideformet topp. Sett kakene i fryseren.
Glasur
1 plate kokesjokode
2 ss delfiafett
Lag glasur og dypp toppene i den.
Kommentarer
Legg inn en kommentar