Torsk med kokos og karri
1 rødløk
1 rødpaprika
1 gulrot
1/2 pakke vårløk
1 ss solsikkeolje
1 pakke yellow curry paste
1 boks kokosmelk
1/2 lime
400 g torskefilet
Tilbehør:
Kruspersille
Lime
1. Finhakk rødløk. Kutt paprika, gulrot i strimler. Stek dette i jerngryte eller høy stekepanne til løken er blank.
2. Ha i curry paste og la det frese i 1-2 minutt.
3. Kutt gulrot i strimler.
4. Tilsett kokosmelk og la det koke i 5 minutt. Tilsett limesaft og salt og pepper. Ha i gulroten.
5. Skyll fisken i kaldt vann, tørk av den med tørkepapir og legg den i sausen i serveringsstykker.
6. La dette trekke over lav varme i 7-9 minutt.
7. Strø over vårløk og persille rett før servering.
Serveres med ris og limebåter.
Oppskriften er tatt fra Godt levert.
Kommentarer
Legg inn en kommentar